U kunt een verscheidenheid aan activiteiten aan uw reservering bij Belmar toevoegen of stuur ons een e-mail wanneer u bijna met vakantie gaat.

U kunt rechtstreeks vanaf onze privépier gaan duiken, snorkelen en zwemmen. In onze duikshop kunt u alle uitrusting huren, flessen vullen en bootduiken reserveren. We hebben het Drive, Dive & Stay-pakket ontworpen waarbij de duiker centraal staat.

Naast watersportactiviteiten zijn er veel andere activiteiten op ons mooie eiland om te doen.
Kijk eens naar de opgesomde activiteiten en als u extra informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met Belmar Oceanfront Apartments op te nemen.

snorkeling bonaire

Snorkelen

Laat de boot u naar Klein Bonaire brengen om de ondiepe riffen rond dit schitterende eiland voor de kust van Bonaire te ontdekken. Laat u meedrijven en bekijk de schitterende onderwaterwereld.
Wilt u even pauzeren? Het strand, met het van nature witte zand, biedt een schitterende kans voor degenen die voor de reis terug naar huis nog bruin willen worden.

mangrove snorkeling bonaire

Mangrove Snorkel

Het rode mangrovedoolhof en de prachtige omgeving zijn een uitstekend gebied om te snorkelen.
Vergezeld van een gids zult u ervaren dat snorkelen niet slechts een techniek voor het observeren van vissen is. Laat de gids u alles vertellen over de mangrove en bekijk de kraamkamer van de oceaan.

kayak bonaire

Kajakken

Verken het rode mangrovedoolhof per kajak terwijl u zichzelf door de beschermde openingen weeft. Een ervaren gids laat u met de speciale omgeving van de mangroven kennismaken.

cave exploration bonaire

Grot Verkenning

Ga in plaats van onderwater, ondergronds! De gids neemt u mee om een paar grotten te bekijken, die zoetwatermeertjes bevatten waarin u rond de majestueuze stalactieten kunt snorkelen.

bonaire tours

Eiland Excursies

Ga mee op een excursie langs de noordelijke en zuidelijke kustwegen. Zet de auto aan de kant en maak foto’s van prachtige roze flamingo’s in het Goto-meer, bekijk het historische dorp Rincon, bezoek de oude slavenhutten en beëindig de rondrit met een bezoek aan de ezelopvang.

boat dive bonaire

Zonsondergang Cruise

Wat is een mooiere manier om de dag te beëindigen dan tijdens de zonsondergang op een zeilboot te zitten en op de “groene flits” te wachten ? Er zijn vele schepen waarop u mee kunt, dus loop naar de frontoffice en vraag een van onze medewerkers naar de verschillende mogelijkheden.

windsurfing bonaire

Windsurfen

Belmar Oceanfront Apartments is perfect gesitueerd voor een korte trip naar Jibe City of de Windsurf place. Beide surfwinkels bevinden zich bij de wereldberoemde surfplaats van Lac Bay. Neem windsurfles of huur de uitrusting in de winkel en geniet van de waanzinnige passaatwinden van de Caraïben. De lessen worden op alle niveaus aangeboden.

deepsea fishing bonaire

Sportvissen

De wateren rond Bonaire zijn het leefgebied van vissoorten zoals blauwe marlijn, witte marlijn, zeilvis, wahoo, tonijn en mahi mahi.

Visgronden liggen dicht bij de kust, wat betekent dat er meer tijd voor het vissen overblijft.

Beproef uw geluk tijdens een halve of hele dag sportvissen.
En wat is een betere manier om uw dag te beëindigen dan uw eigen vangst voor de avondmaaltijd?

kitesurf bonaire

Kitesurfen

Kitesurfen is een van de snelst groeiende sporten ter wereld. Bonaire is een van de beste locaties om deze spannende sport te leren, de constante wind en turquoise wateren, met dolfijnen en schildpadden, maken dit eiland een waar paradijs voor kitesurfers. Kitersurfen is een opwindende sport die iedereen kan leren. De IKO-gecertificeerde instructeurs van de kiteschool creëren een leuke en veilige leeromgeving, met veel individuele aandacht. Het Atlantis Strand is de ideale locatie voor kitesurfen op dit eiland. Zowel ervaren als beginnende kitesurfers zullen zich geweldig thuis voelen hier. Op www.bonairekiteschool.com kunt u meer informatie vinden over deze fantastische sport. Onze Duikwinkel en Bonaire activiteitencentrum kunnen deze cursussen voor u regelen.