Hoe reis je naar Bonaire?

Bonaire ligt ongeveer 50 mijl uit de kust van Venezuela, in de buurt van Aruba en Curaçao. Het eiland maakt deel uit van de Nederlandse Antillen. Bonaire is toegankelijk via een aantal internationale en lokale luchtvaartmaatschappijen, uit Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika. Dit maakt het relatief eenvoudig om naar Bonaire te gaan voor je volgende duiktrip met ons! Reizen naar Bonaire is mogelijk door te vliegen naar de internationale luchthaven van Bonaire (BON): Flamingo International Airport.

Vluchten naar Bonaire vanuit Noord-Amerika

United Airlines biedt wekelijkse non-stop vluchten vanuit Newark en Houston. Delta Airlines heeft wekelijkse rechtstreekse vluchten vanuit Atlanta. Afhankelijk van de vraag, kunnen Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen tijdens het hoogseizoen extra vluchten toevoegen aan hun schema of besluiten vliegservices in te houden tijdens het laagseizoen. In dat geval zou u kunnen overwegen om te vliegen via Aruba of Curaçao en vanuit daar een lokale maatschappij zoals Divi Divi, Winair of FlyEZAir te boeken om naar Bonaire te vliegen.

Sunwing Airlines biedt wekelijkse vluchten van Toronto aan van december 2017 tot april 2018. Neem voor vluchtgegevens contact op met de luchtvaartmaatschappij of uw boekingsagent.

American Airlines Verbindt Miami met Bonaire.

Met ingang van 9 juni 2018 vliegt de Amerikaanse maatschappij wekelijks op deze route met een Airbus A319, voorzien van 128 stoelen.

Vluchten zijn nu beschikbaar voor boeking. Klik Hier voor meer informatie.

Vluchten naar Bonaire vanuit Europa

Amsterdam Airport Schiphol verzorgt dagelijks rechtstreekse vluchten met TUI of KLM en biedt een doorgang naar andere Europese landen. Neem voor informatie over de vliegroute en andere details contact op met de luchtvaartmaatschappij of uw boekingsagent.

Vluchten van Bonaire naar Zuid Amerika

Bonaire heeft geen directe vluchten vanuit Latijns-Amerika. Er zijn veel Zuid-Amerikaanse nationale luchtvaartmaatschappijen die naar Aruba of Curaçao vliegen. Dagelijks vliegt een lokale vliegmaatschappij zoals Divi Divi naar Bonaire vanuit Aruba of Curaçao. Neem voor meer informatie over vluchtverbindingen contact op met de luchtvaartmaatschappij of uw boekingsagent.