Met maar liefst 60 officieel genoteerde duiklocaties op Bonaire, en nog eens 20 duiklocaties op Klein Bonaire, is de duikoperatie bij Buddy Dive Resort uitgerust om het meeste te maken van uw duikvakantie. Met een vloot van op maat gemaakte duikersboten en een goed bevoorraadde ‘Drive Thru’ met lucht en Nitrox tanks, wordt elke duikerswens vervuld. Om ons te helpen het rif gebied nog voor vele jaren gezond te houden, moedigen we alle duikers die naar Bonaire afreizen om zichzelf vertrouwd te maken met het Marine Park Reglement voorafgaande aan hun bezoek.

In het zeegebied van Bonaire met prachtig onderwaterleven en een fascinerende variëteit aan meerkleurige tropische vissen, is er veel te zien tijdens het duiken. De zee is opmerkelijk kalm en de omstandigheden zijn perfect voor zowel scubaduiken als snorkelen.

salt fields bonaire

Tijdens het duiken in Bonaire overstijgt de zichtbaarheid gemiddeld de 30 meter (100 voet) en onze gemiddelde watertemperatuur is 29 graden Celsius (80 F). Het franjerif begint dicht bij de kust, gewoonlijk een korte 10 meter (30 voet) zwemmen of minder, wat Bonaire wereldbekend maakt voor haar gemakkelijke kustduiken.

De wateren van Bonaire bieden iets speciaals voor elke duiker. Beginnende duikers zullen de kalme wateren waarderen bij het duiken in Bonaire, riffen die parallel aan de kust lopen en minimale stromingen. Deze omstandigheden maken het een ideale locatie om echt te werken aan het verbeteren van uw drijfvermogen! En de overvloed aan marien leven dat leeft langs de ondiepe afzetplek van de rif helling maakt maximale bodemtijd mogelijk, terwijl nieuwe duikers de kans krijgen comfortabel te worden en zelfvertrouwen op te bouwen met de nieuw aangeleerde vaardigheden.

wild ocean bonaire